Teenegers Maid

Assalamualaikum,

  Zati nak story kat korang pasal masalah Zati dekat rumah nii. .

Bibik Zati baru je balik Indon . So, Zati lah yang kene take over semua kerja dia. .
Maklumlah. . sebab Zati kan anak sulung yang paling diharapkan. "Cehh. . KONONNYE LAH. ."
Zati lah yang kene jadi bibik. .




Zati tak kisah pun kalau Zati kena jadi bibik ni kan . ?
 tapi yang menjadi masalahnye sekarang ni . . Segala benda yang Zati buat , semuanya salah . .
asyik tak betul je . . padahal Zati pun tak tahu ape yang tak betulnye. .? lama-lama, Zati pun FADE UP lah . .

Walaupun Zati banyak dipersalahkan. .( "mangsa keadaan" ) Tapi, segala-galanya, Zati jugak yang masih diharapkan. . Lepastu Zati jugaklah yang kena marah . . wwuuaarrrrggghhhh . .!



Lama-lama, Zati boleh jadi BIBIK EMO . . macam gambar yang kat atas nih. .






Tapi tak ape. . sebab Zati masih sempat dan ada masa untuk belajar. .

Walau apepun yang terjadi. .
  Zati tetap senyum, bahagia, dan ceria sepanjang masa. . ye lah tu. . :p

DAN. .  Zati telah menjadi seorang bibik yang sangat bergaya. . "Teenegers Maid"







Rasanya, dah tak ade lagi benda nak dikongsikan kot. . cukuplah setakat itu sahaja pada waktu ini. .
sekian, wassalam. .


Share:

0 Mendoakan Saya Berjaya