Pengedar Shaklee Yang Sah

Assalamualaikum semua.. Hai ☺



Ok, Alhamdulillah pada 25 JAN 17 yang lepas, zati telah berjaya menjadi agent SHAKLEE yang SAH.. HOREYYYYY!!! *Tepuk tangan ramai2* hahahaha

Secara jujurnya sebelum zati membuat keputusan untuk menjadi keluarga SHAKLEE, zati dah cuba dulu produk SHAKLEE tu. Ternyata sangat berkesan uolls.. Of course, apa-apa saja produk yang baik semestinya akan mengambil masa untuk kita nampak kesannya kan? Jadi, sebenarnya dalam 3-6 bulan tu kita dah boleh nampak perubahannya secara ketara.. 

Kalau ikutkan bulan pertama dan kedua pun kita dah boleh rasa sikit-sikit perubahannya. Tapi kalau nak lebih puas hati kita kena tunggu sampai beberapa bulan lg untuk nampak kesannya yang HEBAT tu!!

Zati ambil masa lebih kurang setahun untuk betul-betul berpuas hati dengan produk yang zati pakai. Dan yang paling kelakar sekali, kalau nak tahu zati ni tak pernah konsisten dengan apa-apa produk supplement yang zati ambil. TAPI, ia sangat berbeza dengan SHAKLEE. Zati yang tak konsisten ni boleh jadi konsisten.. Sebabnya, selepas ambil produk SHAKLEE ni, zati rasa lebih cergas, kulit pun jarang sangat-sangat nak naik jerawat. Kalau naik pun sikiiiiit sangat, macam takut-takut,malu-malu nak keluar gituu.

Ok, produk pertama yang zati ambil ialah SHAKLEE VITA C

Ni haa.. Sangat elok untuk kulit dan ada banyak lagi khasiat yang terkandung dalam sebotol SHAKLEE VITA C ni kawan-kawan..

Zati akan update lagi segala kebaikan produk-produk SHAKLEE dalam entry yang seterusnya ok?

Benda yang bagus elok lah kita kongsi kebaikannya sama-sama agar kita semua dapat manfaatnya ^_^



Share:

4 Mendoakan Saya Berjaya

  1. Since when jadi datin ni? Btw kenal ku tak? Hhahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. How can I contact you? Nombor kau hilang haha. Aku nak tanya something he. Ty.

      Delete
    2. Kau follow insta aku @izzatiszan pastu dm aku

      Delete