Minyak Panas!

      Greeting Text

Tarikh harini  : 18 December 2011


    Cakk!! hehe.. okay, actually aku write new entry ni cuz aku nk story something .
Last sunday, aku goreng keropok lekor. Mula2 okay je.. tak de pape masalah.  Tapi lepas tu tiba2 je keropok lekor tu meletup.!

  Habis muka dan leher termasuklah tangan aku terkena minyak panas!!  Sakit tau..
Bila dah suratan takdir nk buat macammane kan? aku redha jelah dgn ape yg berlaku..


Inilah wajah aku. hahaha!!
Dan inilah kesan wajah yg terkena minyak panas tuh!


Okaylah.. aku rse tak banyak cerita yg zati nk post k0t.. just aku nk bgithu kepada sesiapa yg membaca entry ni..
"Berhati-hati ketika memasak di dapur. Utamakan Keselamatan!"

Cehh!! Mcm iklan lah pulak.. okay2, aku nk solat ni..
Assalamualaikum!!
XOXO !!

Share:

2 Mendoakan Saya Berjaya

  1. Walaupun muka kene minyak panas , tapi tetap cute :)

    ReplyDelete
  2. Syafiqah Evince : Thanks sygg.. hahaha..

    ReplyDelete