Ini Aku


Tarikh Hari Ini : 30 Ogos 2013

Ye, aku sedar yang aku telah pun selesai  update sebuah post yang sekarang ni sedang dipaparkan kepada anda semua.. “ANDA SEMUA???” Macam ramai sangat je yang nak baca blog aku nih.. hohoho..

Okay, Hari ni aku nak share sikit tentang diri aku yang korang tak pernah pun nak ambik tau pun kan???!!! Apesal hahh??!!

Haaaaa... nampak tak emosiku yang sangat tinggi pada hari ini??
Okay, abaikan..
Let's continue.....

  • Aku tak suka makan apa2 jenis kuey teow sbb aku pnah muntah2 bila makan tu dlu. 
  • Aku suka dengar lagu.
  • Aku tak suka naik bas Metro.. asyik bergegar-gegar, terlompat-lompat macam nak tercabut tayar.
  • Aku naik bas Metro jugak sebab bas Metro yang selalu sampai awal kat ‘BUS STOP’ depan KV aku.
  • Aku suka gelak tiba2.
  • Aku suka tgk cermin sbb aku akan nampak lebih comel dlm cermin :p
  • Aku memang bajet ponsss. Hehehe
  • Aku bukan peminat tegar KPOP walaupun kadang2 aku layan je.
  • Aku seorang yang amanah.. cececehhhhh
  • Aku pernah mengintai orang mandi masa kecik2 dulu, waktu tu aku tak matang lagi..
  • Aku tak couple.
  • Aku suka joget gila2 dengan budak katil dalam dorm aku.
  • Aku suka pakai pen ‘Faber Castle’.
  • Aku tak berapa suka layan cerita jiwang2, geli2.
  • Aku suka jalan sorang2. Rasa macam dah besar sangat… :p
  • Aku tak suka orang bersin depan aku kalau belakang aku tk pe..
  • Aku suka menulis dan memerhati keadaan disekeliling..
  • Aku tak suka orang bawak motor yang bunyi kuat giler mcm nk tercabut 'exhaust'.. buat pencemaran bunyi je..
  • Aku suka kacau anak warden aku sbb diorang nakal dan comel..
  • Aku hanya ada Blogger, Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp dan Wechat sahaja.
  • Aku suka layan video2 lawak dengan adik2 aku... Best gilerrr...
  • Aku bukan seorang pendendam.
  • Aku memang banyak merepek dalam blog aku ni.. :p
  • Dalam kelas, aku duduk belakaaaaaaaaaaang sekali.. So, hari2 aku akan tgk budak2 kelas aku tidur waktu cikgu mengajar. Mcm2 gelagat, lawak gilerr...
  • Bibir aku memang setiap bulan akan menerima kemunculan 'ulcer' sekurang2nya 3 biji 'ulcer' ouchhhh!
  • Aku tak minat make-up atau colour2 muka ni...
  • Aku sangat minat teddy bear sbb boleh peluk2, hempap2, penyek2, tumbuk2 dan pelbagai lagi jenis penderaan fizikal yg boleh dilakukan terhadap teddy bear itu...

Rasanya, cukuplah setakat itu sahaja perkara yang boleh dikongsikan kepada awak,awak dan awak yg membaca blog sy ini...

Daa~~~

Share:

4 Mendoakan Saya Berjaya

  1. aku suka dengar bunyi orang bersin.. hahahaha! gurau jer.. xP

    ReplyDelete
  2. Salam semua, beutiful and fowerful blog good job

    ReplyDelete